Gratis vacatures plaatsen: het overzicht voor 2015

Het aantal mogelijkheden om je vacatures online aan te bieden is zeer uitgebreid. Naast betaalde sites als Monsterboard en NationaleVacaturebank zijn er steeds meer sites waar het plaatsen van vacatures gratis is. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw vacatures het juiste publiek bereiken via zo’n gratis dienst? Recruitment.nl helpt je op weg en presenteert een overzicht van sites waar je gratis vacatures kunt plaatsen.

Algemene vacaturesites

Op deze algemene sites zijn vacatures verzameld uit alle branches, in alle regio’s van Nederland. Op al deze sites is het plaatsen van vacatures gratis. Daarnaast bieden veel sites de mogelijkheid om de vacatures extra te laten opvallen, bijvoorbeeld in de vorm van ‘topvacatures’ of banners.

Vacatures.nl
Jobbird.com
Werk.nl
Banenmatch.nl*
Gus.nl
Vacant.nl
Banen.nl
12jobs.nl
Werkzoeken.nl
Solliciteren.nl

* = Beperkt gratis (bijvoorbeeld een maximum aantal vacatures).

Branchespecifieke vacaturebanken

Naast algemene jobsites zijn er de laatste jaren ook steeds meer branchespecifieke sites bijgekomen waar je vacatures kunt plaatsen. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar topkandidaten binnen hun specifieke branche.

HR
HRnetwerk.nl

Techniek
Technicaljobs.nl

Onderwijs
Schoolvacature.nl
Onderwijsvacaturebank.nl

Zorg
Zorgdienstenonline.nl
Medicalstaff.nl

Regionale vacaturesites

Zeker voor bedrijven die buiten de Randstad gevestigd zijn, kunnen regionale vacaturesites van groot belang zijn voor het bereik van een vacature. Onderstaande sites bieden een overzicht van vacatures in bepaalde regio’s, van Amsterdam tot Zeeland. Het plaatsen van vacatures is ook op deze sites gratis. 

Amsterdam
Vacatures-amsterdam.nl

Arnhem
Ikarnhem.nl

Gelderland
Vacaturesgelderland.com*

Twente
Twentewerkt.nl*

Waddeneilanden
Werkenopeeneiland.nl*

Zeeland
Zeelandnet.nl

* = Beperkt gratis (bijvoorbeeld een maximum aantal vacatures).

Contact

Mis je een site waar het plaatsen van vacatures gratis is? Of heb je andere suggesties? Neem dan contact op met Recruitment.nl.

Datum: 12-01-2015
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht