Gert van Hoppe verbindt zich aan Perselectief

Gert van Hoppe is aangesteld als senior consultant werving en selectie ICT bij Perselectief, zo maakt het werving-en-selectiebureau bekend. Daarnaast treedt Van Hoppe als partner toe tot zusteronderneming Perselectief Interim.

Ervaring en netwerk

Volgens Perselectief is Van Hoppe vooral vanwege zijn uitgebreide ervaring als ondernemer en consultant in de ICT-dienstverlening van toegevoegde waarde: “In de eerste plaats dankzij zijn door de jaren heen opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van het implementeren, onderhouden en beheren van bedrijfsapplicaties en ondersteunende ICT-tools.” Ook brengt Van Hoppe een belangrijk netwerk mee in de ICT-branche: “Met zijn (internationale) netwerk van ICT-specialisten en leveranciers is hij, samen met mijn collega's binnen Perselectief, in staat snel de juiste persoon te vinden voor de functie, of het juiste team van specialisten samen te stellen voor de projecten en teams van onze klanten.

Specialisme per marktsegment

Perselectief houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met het werven en selecteren van ervaren specialisten en managers vanaf hbo-niverau. In 2013 werd de zelfstandige business unit Perselectief Interim gelanceerd, dat zich specifiek op het inzetten van interim-managers richt. Als middelgrote speler in de werving-en-selectiebranche werkt Perselectief met consultants die elk specialist zijn in een eigen marktsegment, waaronder ICT, onderwijs & overheid en healthcare & zorg.

Datum: 09-03-2015
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht