Devocare uitgeroepen tot beste werkgever in de uitzendbranche

Devocare, specialist in werving en selectie in het onderwijs, is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot best presterende werkgever in de uitzendbranche. De jury prijst vooral het gerichte aannamebeleid en het vertrouwen dat Devocare de medewerkers geeft.

Allesbehalve cv-schuivers

“Devocare weet zijn brede sectorknowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid,” aldus Robert Zwaan, hoofd van de nominatiecommissie. “Het zijn allesbehalve cv-schuivers. Zo wil het bedrijf niet alleen zijn vaste medewerkers, maar ook al zijn uitzendkrachten persoonlijk kennen. Als een van de uitzendkrachten uitvalt door ziekte, zorgt men altijd onmiddellijk voor een vervanger.”

Gelijke werkzaamheden, gelijke voorwaarden

Een van de overtuigingen van Devocare is dat uitzendkrachten in het onderwijs recht hebben op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vast personeel. Om die reden krijgt de meerderheid van het uitzendpersoneel dat via Devocare werkzaam is ook doorbetaald tijdens schoolvakanties en bij ziekte. Inmiddels heeft de onderwijsuitzender 20.000 kandidaten, van wie er 18.000 lesgeven. De overige 2.000 verrichten onderwijsondersteunende functies.

Datum: 18-07-2016
Bron: Nationale Business Succes Awar


Tags: Werving en Selectie

Nieuws overzicht