Amsterdams kantoor Opus Recruitment Solutions maakt vliegende start

Het Britse werving-en-selectiebureau Opus Recruitment Solutions heeft in maart een kantoor geopend in Amsterdam. Naar eigen zeggen is het bedrijf, dat nu sinds drie maanden actief opereert vanuit de hoofdstad, succesvol op de Europese markt met plaatsingen in Amsterdam, Brussel, Frankfurt en Kopenhagen.

Goed op weg

Gezien de succesvolle start die het Amsterdamse team maakte, lijkt het Nederlandse kantoor van Opus goed op weg om de omzetverwachtingen voor 2015 te overtreffen. Niet alleen op het gebied van plaatsingen, ook in het opbouwen van een waardevolle relatie met bedrijven en merken deed Opus Amsterdam direct van zich spreken, door samenwerkingen met bijvoorbeeld ICT-dienstverlener HidashHi en het toonaangevende kledingbedrijf PVH Europe BV (eigenaar van onder meer de merken Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld).

Over Opus

De vestiging in Amsterdam betekent voor Opus het tweede internationale kantoor, na een eerdere uitbreiding naar het Australische Sydney. In eigen land heeft Opus, opgericht in 2008, kantoren in Bristol en Londen. Het bureau onderscheidt zich vanwege de focus op de kwaliteit van kandidaten en richt zich specifiek op de ‘top 10 tot 20%’ van de markt. In Groot-Brittannië won Opus dit jaar al twee prijzen, waaronder de titel ‘Best recruitment company to work for in 2015’ in het door The Sunday Times opgestelde ‘100 Best Small Companies to Work For’.

Datum: 15-06-2015
Bron: Recruitment.nl


Nieuws overzicht