Aeves ontvangt FD Gouden Gazelle

Aeves heeft de FD Gouden Gazelle ontvangen voor het snelst groeiende bedrijf van de provincies Noord-Holland en Flevoland. Het Financieele Dagblad reikte afgelopen week voor het elfde jaar de Gouden Gazelles uit aan de snelste groeiers van Nederland. Winnaars in andere categorieën waren onder andere Orangefield Group, WePayPeople en Toomba.

Zuinigheid en focus

Het Bussumse Aeves houdt zich onder meer bezig met consultancy, executive search en interim recruitment. Oprichter Sherief Abdalla geeft aan dat zijn onderneming flink heeft kunnen groeien, omdat iedereen het thema geld besparen hoog in het vaandel heeft staan. “En nog steeds is het een hot item,” aldus Abdalla. Een andere verklaring voor het succes van Aedes is volgens hem de focus op een niche: “Alleen dan kun je onderscheidend zijn.”

Verbreding

De afgelopen jaren heeft Aeves zich vooral geconcentreerd op inkoop, maar ook op de sales- en marketingmarkt ziet het bedrijf kansen. Abdella: “We geloven heilig in de integratie van sales, marketing en inkoop.” Aeves, dat in 2013 een omzet van 2,9 miljoen noteerde, heeft de ambitie deze op te schroeven naar 25 miljoen in 2020. “De inkoopmarkt is niet groot genoeg voor deze volumes,” stelt Abdella. “Dat kan alleen als je gaat verbreden en dat gaan we dan ook doen.”

Datum: 17-11-2014
Bron: Recruitment.nl


Tags: Aeves

Nieuws overzicht